Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Egy kis subocska élete

2024\03\25

Baba update :D

03.21-én megszületett a kisebbik fiam. Mindketten jól vagyunk. Indították, ötödik napon sikerült beindítani, sajnos addig kórházban voltam. Bár ez volt a legfájdalmasabb szülésem, mert sajnos a végén ezek a marhák teljesen lekapcsolták az epidurált, de sérülés és vágás nélkül túléltem. :) Szülés után úgy 15 órával már otthon voltunk. :) 

2023\11\29

Az övé

Az övé akarok lenni. Mert mindig kell egy újabb pofon. Elképzelem, hogy újra látom. Alázatosan, tisztelettudóan üdvözlöm. Beszállok mellé az autóba. Nem szólunk, de tudjuk már, hogy mi következik. Izgatottan várom, hogy egy kihalt helyre érjünk. Mikor odaérünk a hajamnál fogva rángat ki az autóból, közben mihaszna kurvának nevez. Alázattal borulok a lábai elé. Ő előveszi méretes farkát, amit azonnal engedelmesen, kissé mohón szopni kezdek. Élvezem, ahogy a torkomba nyomja, közben remegve élvezek el. Annyira vágytam már erre. Évek óta, csak ő járt az eszemben. Nagyon felizgatja, ahogy szopom. Közben keményen felpofoz. Úgy volt megbeszélve, hogy több nem történik most közöttünk, de könyörgőn nézek a szemébe, s csak annyit suttogok: "a tiéd akarok lenni..." Erre a hajamba markol és rám parancsol, hogy forduljak meg. Ebben a pillanatban már érzem is, ahogy belém nyomja a farkát. Az izgalomtól egyre jobban zihálva jutok el többször is a csúcsra. Egy idő után kihúzza belőlem, majd újra a torkomba nyomja a farkát. Fulldoklok. Imádom. Pár lökés után érzem, ahogy az izgalomtól lüktető farkából a torkomba lövell a spermája. Nagyon felizgat, hogy tehetetlenül kell viselnem, ahogy lefolyik a torkomon. A végén illendően köszönöm meg, hogy használt.

Ez csak fantázia egyelőre, de remélem megtörténik. Nagyon izgatott lettem tőle, tiszta lucskos a puncim. Újra feléledt bennem a vágy. Eddig lebénított a félelem. Mert igenis félek tőle. De nem tudok enélkül élni tovább. Kell ez nekem. 

2023\10\27

Baba Update

Tegnap kiderült, hogy még egy kisfiam lesz a fiam és a lányom mellé. Legszebb szülinapi ajándék, hogy megtudtam. <3

2023\07\24

Vélemény

A minap botlottam bele egy cikkbe az interneten. Érdekes, hogy pont ezt dobta fel, ugyanis az Exuram nője iratott magukról valami cikket{még 2020-ban). Nekem ezekről a semmitmondó cikkekről megvan a véleményem. Nagyon gáz, hogy azért írnak valakiről cikket, mert vett egy házat vagy mert lefogyott. Találkoztam ezzel is, azzal is. Náluk az előbbiről szólt a cikk. Vicc komolyan mondom. Én is fogytam egyik évben nagyon sokat, és én is vettem egy házat. Mégse írkálnak rólam cikkeket. :D Na mindegy. A lényeg, hogy ez a cikk alapján elgondolkodtam, hogy minek is depizek én évek óta?! Tök baromság. Mert már rájöttem, hogy ez a pasi nem is elég jó nekem. Meg arra is, hogy nem is igazán vagyok már sub, s talán annyira nem is akarok már az lenni. (Persze fenntartom a jogot a véleményem megváltoztatására. :D) Azért gondolom ezt így, hogy nem elég jó nekem, mert rájöttem, hogy a feleségét igazából sajnálom. Ő lett legjobban bepalizva. Milyen házasság az, ahol végig a kapcsolat elejétől fogva csalják az embert, aztán akkor derül ki, mikor már összeházasodtak. Egy hazugságra épül a kapcsolatuk. Aztán a másik, hogy tudom, hogy az Exuram nem állt le ezek után sem. Láttam, hogy fent volt pixin. Ergo valszeg subot keresett. Majd eltűnt pixiről, gondolom talált valakit(akit szintén sajnálok). Marha jó lehet úgy babát várni, hogy a férjem megcsal közben. Arról nem beszélve, hogy ki a fene akar egy tanyán birka szart szagolva élni? Én nem az tuti. Így hát összességében arra jutottam, hogy milliószor jobb életem van egy olyan ember mellett, aki őszinte és hűséges, aki elfogad olyannak, amilyen vagyok, aki mindenben segít és támogat, s akivel nagyon szeretjük egymást. Ezen kívül meg egy igazán gyönyörű házunk van, igazi kacsalábon forgó palota, gyerekbarát udvarral, ami nem dombos, hanem sík, ahol a gyerekeim tudnak majd futkározni, focizni. És hála az égnek olyan klassz életünk van, hogy mindent meg tudunk adni a gyerekeinknek és megvan nekünk is mindenünk. Szóval ennyi a véleményem. Az Exuram nekem semmiképp sem kéne férjnek. Dugni nem volt rossz, bár mondjuk punciba sosem volt jó vele, csak az anál. Igazából már le merem írni a véleményem, az igazat, mert már úgyis tök mindegy. Nincs már hatalma felettem, nincsenek következmények. :D

2023\07\10

Boldogság

Szombaton kiderült, hogy a harmadik gyermekem várom! :) Még nagyon korai a dolog, de remélem minden rendben lesz. Teszek érte amennyit tudok. :) 

2023\05\17

Neki

Kedves Exuram! Boldog születésnapot kívánok, ha még olvassa a blogom egyáltalán. Nagyon hiányzik nekem. Szeretném kifejezni a hálám, amiért ilyen jó subot nevelt belőlem, akivel más Domok is elégedettek lehetnek. Ez Exuram érdeme, Tőle tanultam meg, hogy hogy kell viselkedni a hasonló elvárásokkal rendelkező Domokkal, mint amilyen Ő is volt. Többen mondták már, hogy nagyon jó sub vagyok, persze én nem így gondolom, bőven van hova fejlődni, de lehet, hogy tényleg kevés sub igazán odaadó. Na mind1, ezen a napon az Exuramról emlékezek meg, mert hálás vagyok érte, hogy megnevelt. 

2023\05\03

Gondolkodtam

Átgondoltam a dolgokat. Arra jutottam, hogy valószínűleg nem csak alázásból mondta az Uram, amiket mondott. Valószínűleg valóban értéktelennek és egy senkinek, egy utolsó szardarabnak tart, egy szexuális játékszernek, akit csak használ. Azt hiszem én vagyok az, aki túl sokat lát bele ezekbe a kapcsolatokba...

2023\05\01

Érzelmileg kissé instabilan

Érzelmileg most kissé instabil vagyok. Eddig alig ettem, ennek egyik oka az volt, hogy nagyon szégyellem magam a kinézetem miatt(anyuka test -.-) az Uram előtt. A másik, hogy azt parancsolta, hogy ha találkozunk, akkor üresnek kell lennie a gyomromnak. És fogalmam sincs, hogy mikor találkozunk. Majd ha használni óhajt. Igazából azt hittem, hogy ma fog keresni az előző 2 hét fényében, de sajnos nem keresett. Ma nem kellettem. Este 8 körül adtam fel a reményt mára, aztán bánatomban jól bekajáltam(igazából egy normál adag kaját ettem, csak hirtelen a sok éhezés után sok volt). Aztán ittam is. Kb 1,5 sört, egy dl tojás likőrt meg mon cherit ettem párat. Alig élek. Na de mindegy. Közben sokat gondolkodtam. Volt egy pont, amikor ott tartottam, hogy hagyom a fenébe a bdsmet, mert úgyse vagyok elég jó, biztos ezért nem keresett az Uram se. Most picit még reménykedek, hogy nem vagyok sok neki vagy ilyesmi. Nagyon jó Uram van, nagyon bejön és nagyon nagyon remélem, hogy ő is hasonlóan van velem. Kezdem megszeretni, mint Uramat, de ez nem olyan, mint az Exurammal volt közel sem. Már tök másképp állok az egészhez. Szóval inkább sub-Dom közti kötődés kezd alakulni. Jó lenne, ha ő velem maradna legalább egy pár hónapig/évig... Azon is filóztam, hogy zavarja, hogy értem kellett jönnie... De el tudok én menni hozzá vonattal is igazából...

Ti mit gondoltok? Velem lehet a baj?

Lehet, hogy megint túl lelkes voltam...

Csak tudjátok olyan jó néha kiszabadulni ebből az otthon ülős anyuka létből... 

süti beállítások módosítása